Chalet Le Duc Blanc met outdoor hottub – 8 personen | wintersport Saint Martin de Belleville | Les Trois Vallées

Chalet Le Duc Blanc met outdoor hottub - 8 personen

Chalet Le Duc Blanc ligt net even buiten het centrum van Saint Martin de Belleville, het vriendelijke bergdorpje dat deel uitmaakt van het bekende Les 3 Vallées skigebied. Op slechts 150 meter vind je de eerste piste, de sleeplift en het centrum van Saint Martin de Belleville.. Door middel van deze sleeplift kun je de cabinelift St Martin 1 bereiken, de afstand naar de cabinelift via de weg is ongeveer 800 meter. Met deze cabinelift heb je gemakkelijk toegang tot de pistes van Les 3 Vallées, waaronder de dorpen Méribel en Les Menuires. De ESF-skischool is ook bij deze cabinelift gevestigd.
Saint Martin de Belleville is een authentiek bergdorp met alle faciliteiten voor een geslaagde wintersportvakantie. In het dorp vind je diverse gezellige restaurants en bars met zonneterrassen, (sport)winkels, een supermarkt, skischool en een kinderweide.
Chalet Le Duc Blanc is modern ingericht en biedt verschillende mogelijkheden om na een actieve dag te ontspannen. Zo heeft het chalet een heerlijke sauna en een hottub op het terras. Verder beschikt het chalet over een skiberging met schoenen- en handschoenendroger, een wasmachine en een droger. Drie parkeerplaatsen, waarvan één overdekt.

Prijzen vanaf: 786.81 (check hier actuele prijs)
chalet
whirlpool / bubbelbad
huisdieren op aanvraag
internet via Wi-Fi
open haard / houtkachel
Oppervlakte: 160 m²

Afstand tot winkel:
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste:
Afstand tot skilift:
Skipas: 6-daagse skipas Les Menuires / St. Martin (160 kilometer pistes)

Wi-Fi internetverbinding
Openhaardhout
Reserveringskosten + bijdrage SGR + Calamiteitenfonds

Extra kosten:
Toeristenbelasting, vanaf 12 jaar (€ 2,50 p.p.p.n., ter plaatse te voldoen)

Dit vind je misschien ook leuk...