Wintersport – Hilton Whistler Resort & Spa, Whistler

Ga dit winterseizoen op avontuur in één van de grootste skigebieden van Noord Amerika! Whistler, onder andere bekend van de Olympische Winterspelen van 2010, is een walhalla voor wintersport liefhebbers. Met maar liefst twee bergen aan oppervlakte en 200+ pistes raak je nooit uitgekeken. En aan het eind van een actieve dag kan je terecht in Whistler Village, het gezellige dorpje wat haast uit een sneeuwbol lijkt te komen.
Er wordt gevlogen met KLM naar Vancouver, waarna je met de transfer in circa 2,5 uur naar Whistler gebracht wordt.
De reis is inclusief een skipas van 4 dagen, met deze pas kan je ongelimiteerd gebruik maken van alle skiliften op zowel Whistler Mountain als Blackcomb Mountain. De skipas kan ook geboekt worden voor meer of minder dagen.

Hilton Whistler Resort & Spa
Hilton Whistler Resort & Spa vindt je in een fantastische locatie in Whistler Village, maar enkele stappen verwijdert van de skiliften. Dit resort is rijk aan faciliteiten, met alles van een zwembad tot een tennisbaan tot een volledige authentieke Japanse spa. Alle kamers hebben een eigen openhaard, zithoek, flatscreen TV, bureau en thee- en koffiefaciliteiten. Het resort bevindt zich in de top 10 van resorts in heel Canada, en is het ideale verblijf voor een luxe skivakantie in Whistler.
Faciliteiten
Verwarmd indoor/outdoor zwembad en hot tub
Fitness center
Authentieke Japanse Spa
Gratis Wi-Fi
Room service
Restaurant (Cinnamon Bear Grille)
Gratis ski valet & opslag
Sports & Game ruimte (met oa. tennis, basketbal & ping pong)

Extra`s
Om jouw wintersportvakantie in Whistler compleet te maken kan je de volgende activiteiten bijboeken:
Skiliftpassen (inbegrepen)
Skihuur
Sneeuwscootertocht vanuit Whistler
Huskytocht vanuit Whistler

Klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...