Chalet Picenin – 4-6 personen | wintersport La Villa | Dolomieten – Alta Badia

Chalet Picenin - 4-6 personen

Chalet Picenin is een stijlvol chalet in het charmante plaatsje La Villa. Vanuit Chalet Picenin ontdek je het skigebied van Alta Badia. De prachtige Sella Ronda skitocht loopt door dit skigebied.
In circa 10 minuten wandel je omlaag naar de Doninz skilift, hier is de gratis skiberging. Vanaf het bergstation ski je zo naar de Gardenaccia en Colz skiliften. De Colz stoeltjeslift, die in twee richtingen gaat, brengt je naar het dalstation van de gondel Piz La Ila. Vanaf hier leiden de pistes je naar Corvara en daar kun je de beroemde Sella Ronda skitocht starten.
Het Italiaanse La Villa staat bekend om zijn vele traditionele Ladinische gebouwen en houten chalets, waardoor het een authentieke dorpsfeer uitstraalt. Het chalet is gelegen in het hogere deel van het dorp, bekend als La Villa Alta, en biedt een prachtig uitzicht op Ciastel Colz en de bergtoppen van de Dolomieten. Het centrum ligt op slechts 500 meter van het chalet en biedt alles wat je nodig hebt, van een supermarkt en heerlijke restaurants tot gezellige bars, skiverhuurwinkels en een skischool.
Chalet Picenin is de heerlijke uitvalsbasis voor een geslaagde wintersportvakantie in de Dolomieten. Het chalet beschikt over gratis Wi-Fi en parkeren kan voor de deur. Dagelijks wordt het huis schoongemaakt (behalve op zondag). Wasservice en broodjesservice tegen betaling.
De eigenaren hebben nog een accommodatie in het centrum (bij het dalstation van de Doninz lift op ca. 500 meter van het chalet) en daar is een skiberging met skischoendroger (gratis). Ook kun je daar gratis gebruik maken van de mini SPA en op aanvraag en tegen betaling ontbijten.

Prijzen vanaf: 4952.10 (check hier actuele prijs)
chalet
huisdieren op aanvraag
internet via Wi-Fi
open haard / houtkachel

Oppervlakte: 110 m²

Afstand tot winkel:
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste:
Afstand tot skilift:
Skipas: Water en energie

Wi-Fi internetverbinding
Parkeerplaats
Toeristenbelasting, vanaf 14 jaar

Extra kosten:

Dit vind je misschien ook leuk...