Chalet El Tobia – 18 personen | wintersport Pozza di Fassa | Dolomieten – Val di Fassa

Chalet El Tobia - 18 personen

Dit vrijstaande chalet ligt in het Italiaanse gehuchtje Muncion (1520 m), in een rustige omgeving tussen weiden en bossen nabij Pozzo di Fassa. Het skigebied van Val di Fassa is gemakkelijk bereikbaar: de 4-persoons stoeltjeslift Vajolet ligt op ongeveer 5 minuten rijden, en brengt je naar het gezinsvriendelijke gebied van Pera di Fassa en Vigo di Fassa. De lift die je vanuit Pozza naar Buffaure voert, vind je op ongeveer 10 minuten rijden. Wil je snel starten met de mooie Sella Ronda skitocht? Rijd dan in 12 minuten naar Campitello en pak de Col Rodella gondel.
Tijdens de wintersport in de Dolomieten wil je natuurlijk goed eten; het dichtstbijzijnde restaurant vind je al op 2,6 km. Bovendien herbergt het authentieke centrum van Pozzo di Fassa, dat op slechts 4 km van het chalet ligt, verschillende typische restaurants, pizzeria’s, leuke winkeltjes en een modern wellness centre.
Dit ruime chalet, bestaande uit 4 appartementen, is smaakvol ingericht en biedt alle comfort voor een ontspannen verblijf. Het chalet beschikt over 4 balkons, en er zijn 4 wasmachines in het huis. In het souterrain is een skiruimte met schoendroger en plek voor 2 auto’s in de garage. Buiten voor de garage is er plek voor 2 à 3 auto’s en naast het huis kun je nog een kleine auto parkeren. Op 100 meter van het huis zijn nog 2 privé parkeerplaatsen. Totaal zijn er dus 6 à 8 parkeerplekken.

Prijzen vanaf: 3762.50 (check hier actuele prijs)
chalet
internet via Wi-Fi
wasmachine

Oppervlakte: 295 m²

Afstand tot winkel:
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste:
Afstand tot skilift:
Skipas: Water en energie

Reserveringskosten + bijdrage SGR + Calamiteitenfonds

Extra kosten:
Handdoeken (€ 8,- per set, ter plaatse te voldoen)

Dit vind je misschien ook leuk...