Chalet-appartement AlpenParks Rehrenberg Alpine – 2-4 personen | wintersport Viehhofen (bij Saalbach) | Skicircus Saalbach / Hinterglemm / Leogang / Fieberbrunn

Chalet-appartement AlpenParks Rehrenberg Alpine - 2-4 personen

AlpenParks Rehrenberg ligt onderaan de piste in Viehhofen tussen de dorpen Saalbach (ca. 8 km) en Zell am See en bestaat uit een chaletpark en appartementen. De ZellamseeXpress skilift ligt direct bij het park en deze brengt je naar het Schmittenhöhe skigebied van Zell am See, waar zo’n 77 km aan pistes op je wacht. Als je liever een groter skigebied wil gaan verkennen, kan je met de skibus naar de Schönleiten skilift; deze lift geeft toegang tot het Skicircus Saalbach/ Hinterglemm/ Leogang/ Fieberbrunn met ruim 270 km pistes. De skibus naar de Schönleiten skilift stopt voor de deur van het vakantiepark. Vanuit het skigebied van Saalbach is het mogelijk terug te skiën direct tot aan je appartement!
Het centrum van Viehhofen ligt op ca. 15 minuten lopen. In Viehhofen heb je verschillende mogelijkheden om een hapje te gaan eten. Het dichtstbijzijnde restaurant bevindt zich op 300 meter afstand van het appartement. Ben je op zoek naar een ruimere keuze aan supermarkten, bars en restaurants? Ga dan naar het levendige Saalbach.
AlpenParks Rehrenberg beschikt over een luxe wellness met o.a. verwarmd buitenzwembad, sauna, whirlpool en ontspanningsruimte waar je heerlijk kunt ontspannen na een actieve dag op de piste. De kinderen kunnen zich vermaken in het zwembad of in de speelkamer. Broodjesservice en ontbijtbuffet zijn ter plaatse mogelijk (tegen betaling). AlpenParks Rehrenberg beschikt over een minishop met een klein assortiment boodschappen. Verder is er Wifi, een wasserette (tegen betaling) en een skiberging met skischoendrogers. Per appartement is één parkeerplaats onder de carport beschikbaar.

Prijzen vanaf: 922.00 (check hier actuele prijs)
chalet-appartement
whirlpool / bubbelbad
aan de piste
huisdieren op aanvraag
internet via Wi-Fi
Oppervlakte: 45 m²

Afstand tot winkel:
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste:
Afstand tot skilift:
Skipas: Water en energie

Eén parkeerplaats
Gebruik wellness
Eindschoonmaak, excl. keukenhoek en vaat

Extra kosten:
Bedlinnen, extra set (€ 6,- per set, ter plaatse te voldoen)
Handdoeken, extra sets (€ 6,- per stuk, ter plaatse te voldoen)

Dit vind je misschien ook leuk...