Chalet Bolero – 6-8 personen | wintersport Nendaz | Les Quatre Vallées

Chalet Bolero - 6-8 personen

Chalet Bolero ligt op een rustige locatie op ca. 1,1 kilometer van de Tracouet cabinelift, die je naar de pistes van Les Quatre Vallées brengt. Het skigebied bij Nendaz bestaat voornamelijk uit blauwe en rode pistes en is daardoor erg geschikt voor beginners en gezinnen met kinderen. Bij de cabinelift is voldoende parkeergelegenheid (tegen betaling). Wil je de auto lekker laten staan, de skibushalte is al op 150 meter van het chalet. Je kunt vanuit Nendaz ook met de skibus naar Siviez, vanuit Siviez kan je diverse kanten op in het ruim 400 km piste tellende skiegebied. De skibushalte om naar Siviez te gaan vind je bij het dalstation van de cabinelift.
Nendaz heeft een levendig centrum met vele restaurants, après-ski barretjes en winkels, maar ook een kinderopvang, skischolen, schaatsbaan en groot wellnesscentrum vind je in het dorp.
In chalet Bolero vind je een heerlijke openhaard waar je lekker kunt opwarmen en ontspannen. Verder beschikt het chalet over een balkon met prachtig uitzicht over de Rhônevallei en de omliggende bergen. Ook heeft het chalet gratis Wi-Fi en een wasmachine.
Het chalet is te bereiken via een steile weg, het wordt dan ook aanbevolen om sneeuwkettingen mee te nemen. Bij het chalet is parkeergelegenheid voor twee auto’s.

Prijzen vanaf: 1719.00 (check hier actuele prijs)
chalet
internet via Wi-Fi
open haard / houtkachel
wasmachine

Oppervlakte: 100 m²

Afstand tot winkel:
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste:
Afstand tot skilift:
Skipas: Wi-Fi internetverbinding

Extra kosten:
Bedlinnen en handdoeken, op aanvraag (€ 26,75 per persoon, opgeven bij boeking)

Dit vind je misschien ook leuk...