Chalet La Scie – 8 personen | wintersport Morgins | Les Portes du Soleil

Chalet La Scie - 8 personen

Chalet La Scie ligt in Morgins, een sfeervol wintersportdorp in het enorme Frans-Zwitserse skigebied Les Portes du Soleil (650 km piste). Het chalet ligt op slechts 550 meter van de stoeltjeslift La Foilleuse die je in de richting van Champoussin brengt, bij deze lift is een groot parkeerterrein. Op 1,5 kilometer vanaf het chalet is de stoeltjes lift Le Corbeau, deze lift brengt je naar het skigebied van Châtel. Bij goede sneeuwcondities is het mogelijk om vanaf de stoeltjeslift Le Corbeau terug naar de stoeltjeslift La Foilleuse te skiën.
Morgins is een gezellig dorp met alle benodigde voorzieningen voor een geslaagde wintersportvakantie. In het centrum vind je o.a. twee kleine supermarkten, sportwinkels met skiverhuur, diverse restaurants en (après-ski)bars, kinderopvang, skischolen en een schaatsbaan. Er is ook een oefenweide in het dorp, waar de allerkleinste spelenderwijs kunnen leren skiën. Het centrum ligt ongeveer 600 meter van het chalet vandaan. Voor meer voorzieningen, waaronder een grote supermarkt, kun je uitwijken naar het 5 km verderop gelegen dorp Châtel.
Chatel la Scie beschikt over een wasmachine, droger, gratis Wi-Fi en een skiberging in de kelder. Vier parkeerplaatsen bij het chalet.

Prijzen vanaf: 1647.70 (check hier actuele prijs)
chalet
internet via Wi-Fi
wasmachine

Oppervlakte: 140 m²

Afstand tot winkel:
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste:
Afstand tot skilift:
Skipas: Bedlinnen en handdoeken

Reserveringskosten + bijdrage SGR + Calamiteitenfonds

Extra kosten:

Dit vind je misschien ook leuk...