Mountain Lodge Hotel, Stöten

Mountain Lodge ligt middenin het fantastische skigebied Stöten. Vanuit het hotel sta je zo op de skipistes, zowel de alpine pistes als de langlauf loipes. Na het skiën kun je voor het knisperende haardvuur in de gezellige lounge genieten of op een zonnige dag op het terras met prachtig uitzicht.
In het kort
Van 21 december 2024 tot 15 maart 2025 iedere zaterdag vanaf Schiphol en Groningen Airport Eelde
Vlieg je vanaf Groningen, dan is parkeren op Groningen Airport Eelde gratis inbegrepen
Binnen 25 transferminuten in Stöten, transfer inbegrepen
Gratis inchecken ruimbagage (max. 20kg)
Gratis inchecken ski set (ski’s, stokken en skischoenen, max. 15kg)
Stöten beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn voor een fantastische skivakantie, en het beste van alles is misschien dat alle accommodatie dicht bij pistes of liften ligt. Meer lezen over Wintersport in Stöten, lees dan deze blog.
Mountain Lodge,Stöten
Mountain Lodge is een moderne lodge uit 2018 met hotelkamers en appartementen. Het hotel heeft verschillende faciliteiten, zoals een restaurant en een bar, waar regelmatig live muziek gespeeld wordt in de avonden. Ook is er een lounge waar je na een actieve dag in de sneeuw kunt relaxen voor het knapperende haardvuur. Halfpension bestaat uit een 2-gangen diner dat naar keuze ter plaatse kan worden worden uitgebreid tegen bijbetaling.
Ligging
Het hotel ligt in het hart van Stöten, een van de meest geliefde wintersportlocaties van Zweden. Op ongeveer 200 meter van Mountain Lodge ligt Stötentorget met alle faciliteiten, zoals restaurants, skihuur, zwembad en bowling.Op 250 meter ligt de dichtsbijzijnde supermarkt Tempo.
Faciliteiten
Na het skiën kun je terecht in het à la carte restaurant op de eerste verdieping. Als je een halfpension hebt geboekt, geniet je hier van het ontbijt en het 2-ganger diner. Ook kun je in het hotel terecht voor een stuk pizza na een intensieve dag skiën. Naast het restaurant is er een bar/lounge, waar regelmatig live muziek gespeeld wordt in de middagen. Er is tevens een ontspanningsruimte (niet gratis), waar je je kunt opwarmen in een grote aromasauna en een duik kunt nemen in het fraaie dompelbad op het terras, met een prachtig uitzicht op de Zweedse en Noorse bergen.
Beschrijving accommodatie
In totaal zijn er 26 sfeervolle 2-persoonskamers (24m2). In de kamers van Mountain Lodge werken ze met natuurlijke materialen en kleuren, om een warme en knusse sfeer te creëren. Alle kamers beschikken over een bureau, flatscreen-tv en een eigen badkamer met douche en toilet. Daarnaast hebben alle kamers een eigen droogkast in de kamer en op de begane grond een eigen skilocker.
Je boekt deze reis eenvoudig online en profiteert van alle extras, zoals gratis inchecken ruimbagage (max. 20kg), meenemen skiset etcetera.

Klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...