Fjällgården Hotel, Åre

De skivakantie in Åre krijgt een extra dimensie als je kiest voor het Fjällgården Hotel. Fjällgården Hotel is niet alleen een gezellig verblijf aan de pistes, maar heeft een vrij uitzicht over het dorp Åre en de omliggende bergen. Naast het hotel ligt de bergtrein van Åre, dus je staat in mum van tijd in het gezellige centrum.
We vliegen op zaterdag vanaf Schiphol rechtstreeks met KLM naar Trondheim. Hiervandaan rij je in zo’n 2 uur naar de bestemming met de huurauto die al voor je klaar staat. Bagage tijdens de vlucht is inbegrepen.
Fjällgården Hotel, Åre
Een klassiek ski-in/ski- out hotel met prachtig uitzicht over het Åremeer, het dorp Åre en de omliggende bergen. Gezien de ligging tussen de pistes is het hotel ook een populaire plek voor de après-ski.
Ligging
Het hotel is gelegen aan de pistes in een bosrijk gebied halverwege de berg, op ongeveer 2 km rijden van het centrum van Åre. Naast het hotel ligt het bergstation van Åre bergbaan, in 7 minuten brengt het bergtreintje je naar het centrum van Åre.
Faciliteiten
Fjällgården beschikt over 62 kamers en twee restaurants. In de sfeervolle lounge kun je heerlijk bij de openhaard zitten. Wil je nog meer ontspannen, dan kunt je terecht in de relax-afdeling voor een massage of een bezoek aan de sauna en het stoombad. Fjällgården staat bekend om de gezellige après-ski in de bar.
Beschrijving accommodatie
De tweepersoonskamers (12 m2) zijn voorzien van twee comfortabele bedden, een flatscreen tv en draadloos internet. Badkamer met douche en toilet.
De Deluxe tweepersoonskamers (19-25 m2) zijn ruimer en hebben aanvullend twee sofabedden (80x200cm) en een fantastisch uitzicht over het dorp. Ruimere badkamer met douche en toilet.
De twee- kamer etage minisuites (20 m2) beschikken over een slaapkamer op de bovenverdieping met een groot tweepersoonsbed en televisie. Op de benedenverdieping bevindt zich een woonkamer met televisie en slaapsofa. Badkamer met douche & toilet. Sommige suites beschikken over een balkon. (deze kamers zijn uitsluitend op aanvraag te reserveren)

Klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...